Meeting Mart Meijer, Financieel Adviseur

Meeting Mart Meijer (NL)

Mart Meijer is op zijn zachtst gezegd eigenzinnig. Deze financieel adviseur had dan ook piloot willen worden, en tja, van Mart hoef je niet te verwachten dat hij braaf de regels volgt, anders gezegd: je kan de piloot niet uit de accountant halen.

Zijn eerste bedrijf, IFS Finance, stamt alweer uit 2006. IFS staat garant voor degelijk financieel advies én uitvoering daarvan. Dat is een bijzondere combinatie, want dat betekent dat je je niet mag inschrijven bij de branchevereniging NBA en je je ook geen accountant mag noemen. IFS Finance zet daarmee de accountancywereld op zijn kop.

“Wanneer ik mijn klanten financieel advies geef, dan kan ik moeilijk zeggen…’En ga nu maar iemand anders zoeken om het uit te voeren.’

“Ik wil het leven van mijn klant gemakkelijker maken, zodat de ondernemer zich bezig kan houden met zijn core business. Ik snap wel dat er een belangenverstrengeling kan optreden bij de grote accountancy bureaus, maar zo ga ik niet met mijn relaties om.”

Met de manier waarop hij dat doet, onderscheidt hij zich danig van zijn geregistreerde collega’s.

Lees meer verhalen over Mart Meijer

Meeting Mart Meijer, Financieel Adviseur

Tags: Mart Meijer, IFS, Clyff, IFS Insite, IFS Interim, ID Insite, IFS Finance, Director of IFS Finance, Meeting Mart Meijer, Beegua, Clyff, Exact, #MartMeijer, Mart, Meijer, #CoolBrandsPeople, CoolBrands People

One thought on “Meeting Mart Meijer (NL)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *